Bliv medlem

Alle kan tilmelde sig på facebook, men for at kunne deltage i klubbens arrangementer, opnå rabatter mv. samt det at være en del af fællesskabet, kræver det gyldigt medlemsskab i form af aktivt medlemsskab.


Du er selvfølgelig velkommen til at deltage i et klubmøde og møde andre medlemmer og høre mere om klubben før du beslutter dig for hvorvidt medlemsskab er noget for dig.


I forbindelse med indmeldelse betales der et indmeldelsesgebyr på 100 kr. + kontingent*. Indmeldelsesgebyret udløser en velkomstpakke indeholdende en sort t-shirt med klubbens logo samt et sæt nummerpladerammer/2 stk. stickers (valgfrit) og et medlemskort (udleveres indenfor 3 mdr. efter indmeldelse).


* Der er mulighed for almindeligt medlemsskab (årligt kontingent 200 kr.) eller familiemedlemsskab (årligt kontingent 300 kr.). Ved et familiemedlemsskab udleveres 2 x velkomstpakker og det berettiger til to stemmer ved generalforsamlingen.


Ønsker du at blive medlem af Toyota Klub Fyn opfordres du til at sende en mail til klubbens kasserer, der også varetager medlemsrelaterede opgaver.


Indbetal til reg.nr. 5994 kontonr. 1099133 (husk at skrive navn på indbetalingen). Du modtager en velkomshilsen når indbetalingen er registreret. Send samtidig en mail til em@il og oplys følgende:

Navn

Adresse

Emailadresse + evt. telefon

Bilmodel, farve og årgang

Medlemsskab: Almindelig eller familie

Oplys om indbetaling (praktisk hensyn til kassereren)


oplysninger anvendes i et medlemskartotek med henblik på kontingentopkrævning og information til medlemmet.