Bliv medlem

Alle kan tilmelde sig på hjemmesiden, men for at få adgang til medlemsforum, deltagelse i klubbens arrangementer, opnå rabatter mv. samt det at være en del af fællesskabet, kræver det gyldigt medlemsskab i form af aktivt medlemsskab.

Du er selvfølgelig velkommen til at deltage i et klubmøde og møde andre medlemmer og høre mere om klubben før du beslutter dig for hvorvidt medlemsskab er noget for dig.

I forbindelse med indmeldelse betales der et indmeldelsesgebyr á 100 kr. + kontingent*. Indmeldelsesgebyret udløser en velkomstpakke indeholdende en sort t-shirt med klubbens logo samt et sæt nummerpladerammer/2 stk. stickers (valgfrit) og et medlemskort (udleveres indenfor 3 mdr. efter indmeldelse).

* Der er mulighed for almindeligt medlemsskab (Ã¥rligt kontingent 200 kr.) eller familiemedlemsskab (Ã¥rligt kontingent 300 kr.). Ved et familiemedlemsskab udleveres 2 x velkomstpakker og det berettiger to stemmer ved generalforsamlingen.

Ønsker du at blive medlem af Toyota Klub Fyn opfordres du til at sende en mail til klubbens kasserer, der også varetager medlemsrelaterede opgaver.

Indbetal til reg.nr. 5994 kontonr. 1099133 (husk at skrive navn på indbetalingen). Du modtager en velkomshilsen når indbetalingen er registreret. Send samtidig en mail til em@il og oplys følgende:
Navn
Adresse
Emailadresse + evt. telefon
Bilmodel, farve og årgang
Medlemsskab: Almindelig eller familie
Oplys om indbetaling (praktisk hensyn til kassereren)

oplysninger anvendes i et medlemskartotek med henblik på kontingentopkrævning og information til medlemmer.